Raivo E. Tamme 40 rolli ühes

Christel Karits 30. mai 2008, 00:00

Doug Wrighti näidend "Ma olen iseenda naine" räägib uskumatuna tunduva loo Saksa päritolu transvestiidist Charlotte von Mahlsdorfist (1928-2002), kes pidas Berliinis 19. sajandi lõpul mööbli ja asjade muuseumi, pakkudes ühtlasi omasugustele inimestele salajast kogunemiskohta.

Charlotte von Mahlsdorf oli fenomen: ta elas üle nii natsivõimu, kommunistliku režiimi kui ka külma sõja, kaotamata samal ajal oma sisemist vabadust, unikaalset identiteeti ning hinnalist antiikasjade kollektsiooni.

Näidendis on lisaks Charlottele kokku ligi 40 tegelast ning kõiki neid rolle mängib Raivo E. Tamm.

Lavastab Tiit Palu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:54

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing