Raivo E. Tamme 40 rolli ühes

Christel Karits 30. mai 2008, 00:00

Doug Wrighti näidend "Ma olen iseenda naine" räägib uskumatuna tunduva loo Saksa päritolu transvestiidist Charlotte von Mahlsdorfist (1928-2002), kes pidas Berliinis 19. sajandi lõpul mööbli ja asjade muuseumi, pakkudes ühtlasi omasugustele inimestele salajast kogunemiskohta.

Charlotte von Mahlsdorf oli fenomen: ta elas üle nii natsivõimu, kommunistliku režiimi kui ka külma sõja, kaotamata samal ajal oma sisemist vabadust, unikaalset identiteeti ning hinnalist antiikasjade kollektsiooni.

Näidendis on lisaks Charlottele kokku ligi 40 tegelast ning kõiki neid rolle mängib Raivo E. Tamm.

Lavastab Tiit Palu.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:54
    Otsi:

    Ava täpsem otsing