Christel Karits • 29. mai 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Raivo E. Tamme 40 rolli ühes

Doug Wrighti näidend "Ma olen iseenda naine" räägib uskumatuna tunduva loo Saksa päritolu transvestiidist Charlotte von Mahlsdorfist (1928-2002), kes pidas Berliinis 19. sajandi lõpul mööbli ja asjade muuseumi, pakkudes ühtlasi omasugustele inimestele salajast kogunemiskohta.

Charlotte von Mahlsdorf oli fenomen: ta elas üle nii natsivõimu, kommunistliku režiimi kui ka külma sõja, kaotamata samal ajal oma sisemist vabadust, unikaalset identiteeti ning hinnalist antiikasjade kollektsiooni.

Näidendis on lisaks Charlottele kokku ligi 40 tegelast ning kõiki neid rolle mängib Raivo E. Tamm.

Lavastab Tiit Palu.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt