Marhaba Tours viskas töötajad tänavale

Mariliis Pinn 31. mai 2008, 07:57

Reisikorraldaja Marhaba Tours teatas
neljapäeval oma töötajatele, et neil tuleb lahkuda, kuna firma paneb uksed
kinni.

Neljapäev algas Marhaba töötajatele nagu tavaline tööpäev – talvisel hooajal korraldas firma veel reise Egiptusesse, suvel keskenduti aga vaid teiste reisikorraldajate toodete vahendamisele, pärastlõunal kutsuti aga inimesed kokku, teatati neile, et firma lõpetab tegevuse, ning paluti asjad kokku korjata, kirjutas Postimees.

«Meil kästi alla kirjutada paberile, et lahkume töölt omal soovil ja saame ühe kuupalga suuruse kompensatsiooni,» rääkis firmas reisikonsultandina töötav Angela Karulin, tema kolleegi Roberta Rebase sõnul lülitati arvutid lihtsalt välja ning ei lubatud isegi klientidega pooleli olevad asjaajamisi lõpetada ega neid juhtunust teavitada.

Naiste sõnul juhtinud firmat seni egiptlastest omanikud, kuid neljapäeval teatati, et firma etteotsa on asunud Gennadi Mihelson, kes reedel inimesi enam tööle ei lasknud, kuigi lepingud kehtisid.

Ametlikult neljapäeval firma juhatuse liikmeks saanud pankrotihaldur Mihelson ütles Postimehele, et ei soovi firma olukorda meediale selgitada.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. June 2008, 16:32
Otsi:

Ava täpsem otsing