Hirm vutifännide eest ajab Mozarti aia taha peitu

Martin Hanson 02. juuni 2008, 14:48

Paljud Salzburgi ja muude Austria linnade
mälestusmärgid ning muistendid peidetakse aedade taha, et hoida neid võimalike
õnnetuste ja vandalismi eest.

Kuna jalgpallifännide soovivad meeleolukatel hetkedel ronida mälestusmärkide otsa ja purskkaevudesse, tarastab linnavalitsus kõik EURO 2008 fännialas paiknevad vaatamisväärsused. Nii peidetakse aia sisse kuulus Mozarti kuju, Residenzbrunneni purskkaev ning kuulus Hobuste Tiik.

„Kõik muistendid on fotohuvilistele ning muudele turistidele avatud,” sõnas linnapoolne koordinaator Wolfgang Weiss, kes lisas hetk hiljem naerusui, et „me ei kata kujusid täielikult, sest ka Mozart tahab jalgpallist osa saada.”

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. June 2008, 14:46
Otsi:

Ava täpsem otsing