Müügile jõudis Euro 2008 arvutimäng

Martin Hanson 02. juuni 2008, 14:24

Mängutootja Electronic Arts loodud,
ekspertide poolt siiani parimaks jalgpallimänguks nimetatud interaktiivne
finaalturniir annab võimaluse paralleelselt päristurniiriga pidada sõpradega
maha oma võistlus.

Electronic Artsi pressiteatest võib lugeda, et tegemist on võimsa visuaalse representatsiooniga päri??maailmast, kus veel paremini juhitavas, kiiremas EA SPORTSi mängumootoris saab juhtida oma lemmikmängijaid. Mängus on olemas kõik päris Euro 2008 kasutatavad staadionid, mängijad ning mängud.

Mängudetootja sõnul kasutab Euro 2008 mäng uut kontseptsiooni Ole Oma Riigi Kapten, mis lubab igal mängijal luua oma rahvusmeeskonna, disainida meeskonnale särgi ning juhtida see siis võidule EMi finaalis. Lisaks saab interneti kaudu mängida teiste inimestega, et koguda punkte ning võidelda Maailma Valitseja tiitlile.

Mängule on lisatud sedavõrd palju uusi võimalusi ning graafilist võimsust, et sa tunned, nagu asuksid ise sellel mudasel ja aukartust täis väljakul, vahendab EA pressiteade. Mängule on lisatud moodul, mis uuendab pidevalt mängijate statistikat ning käitumist vastavalt mängija reitingule ja tulemustele päriselus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. June 2008, 13:28
Otsi:

Ava täpsem otsing