Ärimees lubab vargavihje eest 20 000 krooni

Mariliis Pinn 05. juuni 2008, 09:22

Ettevõtja Guido Grass annab 20 000 krooni
preemiat inimesele, kes annab kindla vihje eelmisel nädalal tema suvekodus
vargil käinute kohta või teab midagi temalt varastatud asjade asukohast.

31. mail varastati Kuressaare ettevõtja Guido Grassi suvilast Mustjala vallas Ninasel vara umbes 60 000 krooni väärtuses: 18 kalavõrku, muruniiduk, grillahi, elektrijaam, merepoid, tööriistad, veepump, kolm gaasiballooni ning isegi labidad ja sõnnikuhargid, kirjutas Oma Saar. “Täis talumehe varustus,” märkis Grass, lisades, et ju ajasid kurjategijad auto ukse ette ja loopisid peale kõik, mis kätte juhtus, ning nii palju kui masinale peale mahtus.

Grass ütles, et nädala eest viidi ta tuttava majast ka kõik minema, alates pehmest mööblist ja lõpetades tualettpotiga. Tema sõnul on sealkandis teisigi, kelle vara on viimasel ajal varaste ohvriks langenud.

Grass on teinud avalduse ka politseile, kes algatas kriminaalmenetluse.

Grassile on tulnud vihjeid, et tegemist võib olla mandrilt Saaremaal tööl käivate ehitusmeestega, kes kaubikuga varastamas käivad. “Võimalik, et nad mandril suurtes angaarides siis turustavad seda kaupa, mida siit varastavad,” arvas Grass.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. June 2008, 10:20
Otsi:

Ava täpsem otsing