EURO 2008 pileteid saada pea kõigile mängudele

Martin Hanson 05. juuni 2008, 15:04

Ametlike EURO 2008 finaalvõistluse
piletimüüjate informatsiooni kohaselt on täna võimallik pileteid osta veel pea
kõikidele mängudele mis Austrias ja Sveitsis aset leiavad, sealhulgas
finaalmängule.

Enneolematult kõrged piletihinnad on tekitanud situatsiooni, mida varem pole sellistel suurvõistlustel palju nähtud, pileteid on üle. Põhjus võib olla nii selles, et suurima fännikolooniaga Inglismaa ei pääsenud finaalvõistlusele kui ka tõsiasjas, et korraldajariikide elatustase ehmatab potentsiaalseid jalgpallihuvilisi.

Tõsi on aga see, et kui 2004 aastal Portugalis sai alagrupi mängule osta pileti 500 kuni 4000 kroonise hinnaga siis EURO 2008 alumine piletihinna määr algab alles sellest suuremast numbrist. Näiteks Kreeka vastasseisu Rootsi vastu järgmisel teisipäeval saab vaatama madalama piletiga, millel hinnaks 7300 krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. June 2008, 15:01
Otsi:

Ava täpsem otsing