Sebastian Bach mürgeldab kloostris

Mari Hiiemäe 06. juuni 2008, 00:00

Barokkmuusika sõpradel sel õhtul Pirita kloostrisse asja ei ole, sest kuigi esineja nimi võib asjasse pühendamatud hetkeks segadusse viia, pole algaval kontserdil klassikalise helilooja J. S. Bachi loominguga mingit pistmist.

Kanada päritolu Sebastian Bach, sündinud Sebastian Philip Bierk, kuulub rokilegendide hulka, viljeledes meloodilisemat sorti heavy metal'it. Oma laiema tuntuse on laulja kogunud raske roki ansambli Skid Row ridadesse kuulumise aegadest ning jõulist suunda on ta hoidnud ka oma soolokarjääri kujundamisel.

Pirita kloostrisse tuleb Bach esitlema oma viimast, mullu novembris plaadiks saanud sooloalbumit "Angel Down", mida on ilmumisest alates saatnud hoogne müügiedu ja fännide tuline toetus. US Hard Rock Charti esikohale jõudis "Angel Down" kohe pärast ilmumist.

Pirita kloostri varemetes toimuv kontsert on planeeritud suurejoonelise rokipeona, mille täiskestvus alates uste avamisest on planeeritud viiele tunnile. Nagu staarile kohane, ei täida Bach publiku ootusi üksinda. Enne Angel Down Touri lugude juurde jõudmist saavad kuulajad ennast õigele lainele häälestada kaht lisabändi kuulates. Bachi kontserti soojendavad Soome päritolu Mind Of Doll ja eestlasele ehk tuttavam, kodumaine House of Games.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:54

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing