Tallinn Treff Festival kutsub beebid teatrisse

Christel Karits 06. juuni 2008, 00:00

Festival arvudes: 500 esinejat, 67 etendust, 44 truppi, 10 lava ja 8 riiki. Rahvusvahelisele põhiprogrammi kõrval on festivalil ülemaailmse nukuteatrite ühenduse UNIMA Eesti nukuteatrite programm ja Eesti teatri-, tantsu-, muusika- ja kunstinoori ühendav Noor Vaim. Festivali mängupaigad on üle vanalinna: Eesti Nuku- ja Noorsooteatris, Raekoja platsil, Köismäe tornis, Hobuveskis, Theatrumis, festivaliklubis jm.

Kui eelmise Treffi põhiprogramm tutvustas maailma nukukunsti tippe, siis tänavuse festivali põhirõhk ei jää erilisuselt sugugi alla - teatrisse on oodatud beebid. Neile mängivad teatritrupid Itaaliast, Soomest, Saksamaalt, Ungarist, Norrast, Lätist, Venemaalt ja Eestist.

Pisikest publikut ootavad ees uhke käruparkla ja mähkimislauad vajaliku beebivarustusega.

Lisaks mängivad väikelastele Eesti nukuteatrid Tallinnast, Hiiumaalt, Viljandist, Jõhvist, Kehrast ja Narvast.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:54

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing