Christel Karits • 5. juuni 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Tallinn Treff Festival kutsub beebid teatrisse

Festival arvudes: 500 esinejat, 67 etendust, 44 truppi, 10 lava ja 8 riiki. Rahvusvahelisele põhiprogrammi kõrval on festivalil ülemaailmse nukuteatrite ühenduse UNIMA Eesti nukuteatrite programm ja Eesti teatri-, tantsu-, muusika- ja kunstinoori ühendav Noor Vaim. Festivali mängupaigad on üle vanalinna: Eesti Nuku- ja Noorsooteatris, Raekoja platsil, Köismäe tornis, Hobuveskis, Theatrumis, festivaliklubis jm.

Kui eelmise Treffi põhiprogramm tutvustas maailma nukukunsti tippe, siis tänavuse festivali põhirõhk ei jää erilisuselt sugugi alla - teatrisse on oodatud beebid. Neile mängivad teatritrupid Itaaliast, Soomest, Saksamaalt, Ungarist, Norrast, Lätist, Venemaalt ja Eestist.

Pisikest publikut ootavad ees uhke käruparkla ja mähkimislauad vajaliku beebivarustusega.

Lisaks mängivad väikelastele Eesti nukuteatrid Tallinnast, Hiiumaalt, Viljandist, Jõhvist, Kehrast ja Narvast.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt