Tallinn Treff Festival kutsub beebid teatrisse

Christel Karits 06. juuni 2008, 00:00

Festival arvudes: 500 esinejat, 67 etendust, 44 truppi, 10 lava ja 8 riiki. Rahvusvahelisele põhiprogrammi kõrval on festivalil ülemaailmse nukuteatrite ühenduse UNIMA Eesti nukuteatrite programm ja Eesti teatri-, tantsu-, muusika- ja kunstinoori ühendav Noor Vaim. Festivali mängupaigad on üle vanalinna: Eesti Nuku- ja Noorsooteatris, Raekoja platsil, Köismäe tornis, Hobuveskis, Theatrumis, festivaliklubis jm.

Kui eelmise Treffi põhiprogramm tutvustas maailma nukukunsti tippe, siis tänavuse festivali põhirõhk ei jää erilisuselt sugugi alla - teatrisse on oodatud beebid. Neile mängivad teatritrupid Itaaliast, Soomest, Saksamaalt, Ungarist, Norrast, Lätist, Venemaalt ja Eestist.

Pisikest publikut ootavad ees uhke käruparkla ja mähkimislauad vajaliku beebivarustusega.

Lisaks mängivad väikelastele Eesti nukuteatrid Tallinnast, Hiiumaalt, Viljandist, Jõhvist, Kehrast ja Narvast.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:54
    Otsi:

    Ava täpsem otsing