Kas tõesti meie kõigi raha eest?

ÄP 10. juuni 2008, 00:00

Iga leht tahab kiita või ilkuda sellistes rubriikides nagu "Nädala tegija" või "Kollane kaart". Pole ajaleht Pealinngi kehvem. Niisiis rõõmustab too meid rubriigiga "Nädala okas-rosin-pähkel". Selle nädala okas on Reformierakonna ja IRLi "rumalad plaanid". Rosinaks seevastu on "vastutustundlike erakondade" (Keskerakond koos IRLi ja sotsidega) suutlikkus seista vastu "üliliberaalsele hävitavale alkoholipoliitikale". Rubriik "Meediapeegel" aga pakub ekspertarvamust IRLi ja Isamaa "destruktiivsusest".

Jah, tõesti, ikka meie kõigi raha eest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing