Üks küsimus: Kui palju oleksite Teie nõus poes piima eest maksma?

ÄP 10. juuni 2008, 00:00

Mart Viisitamm, Pärnu linnapea
Liitri eest 9-13 krooni oleks vastuvõetav, kui piima just üle 1-2 liitri korraga ei osta. Kuni talunikud, farmerid ja piimatöösturid väga hästi ei ela, oleks hinna üle patt nuriseda. On arusaadav, et kütuse, energia ja tööjõu hind kergitab tasapisi kõiki hindu. Oluline, et me hindadega muust Euroopast ette ei läheks - siis tuleks juba teha kurja häält.

Ain Kuusik, Alexela Oili juhatuse esimees
Tunnistan, et tarbin ise piima suhteliselt vähe. Seega ei ole ma piimaliitri hinnaga väga kursis, kuna piima ostes võtan ma tavaliselt väikese paki. Kuid kui piima liitrihind kerkiks 25 kroonini, oleks see juba üle mõistuse.

Külli Pedak, sotsiaalkindlustusameti peadirektor
Ma ei ole suur piimatarbija, vaid söön meeleldi jogurteid ning kohupiima. Ma ei näe enda jaoks probleemi, kui piima hind tõuseks. Olen töötav inimene ja oma palga juures saan endale ka kõrgema hinnaga piima lubada.

Kuna aga piima näol on tegemist paljude perede põhitoiduainega, siis ei tohiks piimaliitri hind olla nii kõrge, kui ta tänapäeval on.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing