ÄP fototoimetus • 11. juuni 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Peugeot peab läbirääkimisi taanlastega

Kommest Auto juhatuse liikme Toomas Rüütmanni sõnul langetab esindusõiguse asjus otsuse Peugeot tehas ja annab teada sellest oma ametlikus teates pärast läbirääkimiste lõppu. "Kontsern on maininud, et soovib otsusest teada anda juuli jooksul," lausus Rüütmann pressiteate vahendusel.

Mehe sõnul oleks taanlaste tulek Peugeot' klientidele ja Eesti autoturule suurepärane uudis. "Nende maht on sama suur kui Eesti autoturg kokku," märkis Rüütmann.

Uue importija nimetamiseni toimub Peugeot müük ja teenindus senise esindusvõrgu, sh Kommest Autokeskuste kaudu.

"Kinnitan veel kord - praeguses olukorras võimendub iga väiksemgi viivitus, kuid importija vahetuse ajal ei tohiks mingil moel kahjustuda meie klientide huvid, nii teenindus kui tarned toimivad endiselt," lausus Rüütmann.

Taani päritolu ettevõte esindab nii Taanis kui Rootsis Peugeot kaubamärki ning müüb aastas ligi 40 000 sõidukit, mis on kolmandiku võrra enam, kui müüdi Eesti turul möödunud aastal sõidukeid kokku. Kontserni käive ulatus 2006. aastal 11,76 miljardi kroonini.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt