Peugeot peab läbirääkimisi taanlastega

ÄP 12. juuni 2008, 00:00

Kommest Auto juhatuse liikme Toomas Rüütmanni sõnul langetab esindusõiguse asjus otsuse Peugeot tehas ja annab teada sellest oma ametlikus teates pärast läbirääkimiste lõppu. "Kontsern on maininud, et soovib otsusest teada anda juuli jooksul," lausus Rüütmann pressiteate vahendusel.

Mehe sõnul oleks taanlaste tulek Peugeot' klientidele ja Eesti autoturule suurepärane uudis. "Nende maht on sama suur kui Eesti autoturg kokku," märkis Rüütmann.

Uue importija nimetamiseni toimub Peugeot müük ja teenindus senise esindusvõrgu, sh Kommest Autokeskuste kaudu.

"Kinnitan veel kord - praeguses olukorras võimendub iga väiksemgi viivitus, kuid importija vahetuse ajal ei tohiks mingil moel kahjustuda meie klientide huvid, nii teenindus kui tarned toimivad endiselt," lausus Rüütmann.

Taani päritolu ettevõte esindab nii Taanis kui Rootsis Peugeot kaubamärki ning müüb aastas ligi 40 000 sõidukit, mis on kolmandiku võrra enam, kui müüdi Eesti turul möödunud aastal sõidukeid kokku. Kontserni käive ulatus 2006. aastal 11,76 miljardi kroonini.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing