Noop: võtmetöötajale tuleb boonuseid maksta ka peale lahkumist

13. juuni 2008, 13:16

A. Le Coqi tegevjuht Tarmo Noop ütles
aripaev.ee-le, et kui võtmetöötaja lahkub, peab ta olema huvitatud, et tema
endisel firmal ka edaspidi hästi läheks ning selleks tuleb boonuseid edasi
maksta.

"Meil pole sunnismaisust," muigas Noop aripaev.ee küsimuse peale, mida teha, et võtmetöötajatega koos ei lahkuks firmast oluline oskusteave. Tema sõnul on olemas ainult üks tee - võtmetöötajaid tuleb hoida nii, et nad tunneksid, et neid tõesti väärtustatakse.

"Kui töötaja juba lahkub, on tegu tagajärgede likvideerimisega," märkis õlletööstur ning ütles, et sel juhul tuleb hoolitseda, et töötaja oleks isiklikult huvitatud, et vanal leivaisal hästi läheks. "Ükski leping ega trahv reaalelus ei tööta," rõhutas Noop, ning märkis, et võimalik on kasutada kahte viisi: maksta lahkunud töötajale boonuseid edasi või anda töötajale aktsiaid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. June 2008, 13:13
Otsi:

Ava täpsem otsing