Kodakondsusamet kolib Foorumi kaubanduskeskusse

Kadrin Karner 17. juuni 2008, 00:00

"Seoses algavate remonditöödega sulgeb 7. juulil KMA Põhja regionaalosakonna klienditeenindusbüroo aadressil Lastekodu 48 oma uksed ja kolib Narva mnt 5, Foorumi keskuse 4. korruse ruumidesse. Foorumi keskuse klienditeenindusbüroo alustab oma tööd alates 8. juunist," ütles ameti pressiesindaja. "Foorumi rendipindade eelkokkulepped sõlmiti 2007. aastal, mil peeti eelkõige silmas asjaolu, et pikaajaliste üürilepingute hinnad on soodsamad lühiajalistest." Pressiesindaja sõnul on leping konfidentsiaalne, mistõttu üürihinda ei avaldata.

1Partner Kinnisvara arendusjuhi Ragnar Everesti sõnul võib KMA pindade hind Foorumis jääda kõrvaloleva Triumph Plazaga samale tasemele. "Hind jääb samasse kategooriasse, alates 200 kr/m2," ütles Everest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing