Ross: seadus peab olema ühtne

Mariliis Pinn 17. juuni 2008, 13:55

Kontoritarvete keti Infotark ja Büroomaailm
suuromanik Jüri Ross leiab, et seadused peaksid kõigile võrdsed olema, ei saa
ühte või teist eelistada.

„Seadus peab oleme ühtne,“ kommenteeris Ross seda, et pea 100 000 Eesti väikeinvestori kauaoodatud investeeringute tulumaksuvabastus lükkub suure tõenäosusega järgmise aasta algusest teadmata tulevikku.

Ross tunnistas, et ootas seda seadust juba siis, kui oma Hansapanga aktsiad müüs. „Nüüd olen aktsiaid firmadele ostnud, et säärast olukorda vältida. Kuid siis maksin kõik maksud,“ lisas ta, et selline ebavõrdne kohtlemine sunnib maksudega mängima.

Ka ei näe ettevõtja traagikat selles kui ettevõtete tulumaks taastataks. „Eks maksude tõstmine ole alati kurb, kuid makse peab maksma sest koole ja haiglaid peab üleval pidama. Kõik ootavad väiksemaid makse,“ ütles ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. June 2008, 13:52
Otsi:

Ava täpsem otsing