Kadrin Karner • 18. juuni 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Kikkas kaebas Merko kohtusse

Ärilehe andmetel tekib enamusosalust omaval Toomas Annusel eelis pisiaktsionäride ees, suurendades suuraktsionäride vara väikeaktsionäride arvel.

Kohtuistungite registri andmetel toimub vaidluse arutamine homme Kentmanni tänava kohtumajas kohtunik Epp Haabsaare juhtimisel.

Ott Kikkas, keda aripaev.ee-l eile tabada ei õnnestunud, kuulub ise ettevõtte OÜ Fund Ehitus juhatusse.

Merko Grupi nõukogu liige Teet Roopalu ei pidanud sobilikuks vaidlust sügavuti kommenteerida, kuna tegemist on alles algava kohtuasjaga ja seda eriti ajakirjanduse veergudel. "Kommenteerida võime vahest ehk ainult nii palju, et lähtudes tänasest situatsioonist meie majanduskeskkonnas tervikuna, ja eriti kinnisvarasektoris, oli Merko Grupi juhatuse ettepanek aktsionäridele proportsionaalselt korraldada uus emissioon, suurendamaks E.L.L. Kinnisvara likviidsust sel määral, et olla valmis reageerima ka võimalikele soodsatele kinnisvaraobjektide müügipakkumistele, mida juhatuse arvates lähiajal on oodata. Dividendide maksmisest aktsionäridele oleks juhatuse meelest tänases situatsioonis isegi naljakas mõelda."

Minu käsutuses olevad emissioonidokumendid kinnitavad emissiooni korraldamist kõikidele aktsionäridele proportsionaalselt nende osalusele.

Leian, et uusemissiooni tingimused olid selles mõttes normaalsed ja õiglased, et ei rikkunud väikeaktsionäride huvisid, kuna kõigil oli võimalus märkida aktsiaid proportsionaalselt enda olemasoleva aktsiaosalusega.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt