Sai passiealiseks

ÄP 20. juuni 2008, 00:00

Nooremad kui 16aastased rahakasutajad ei saa isegi parima tahtmise korral mäletada üht kena sooja laupäevahommikut, kui kätte anti päris oma raha. Kohustuslike Leninite asemel tulid käibele Raud, Baer, Keres, Hurt, Tammsaare... Ega's suuremaid rahatähti alguses näinudki, sest lihtne inimene sai vahetada 1500 rubla 150 krooniks. Ja jaaniõlu maksis kaks krooni. Inimesed ohkasid kergendatult selle üle, et nn valuutapoed, kuhu oli enne sissepääs vaid privilegeeritutel, muutusid tavapoodideks. Kroon tegi imet: kaup tuli kiiresti poodidesse tagasi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:37

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing