20. juuni 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Glikman: soovitan kohtuotsuse edasi kaevata

Glikman Partnerite partneri ja vandeadvokaadi Leon Glikmani kommentaar tänasele Tallinna halduskohtu otsusele, kus jäeti rahuldama Oliver Kruuda juhitavate firmade Kalevi ja Rubla kaebus finantsinspektsiooni vastu.

"Tegemist ei ole AS-i Kalev avaliku teatega vaid advokaadi isikliku õigusliku seisukohaga. Olles tutvunud kohtuotsusega, andsin kliendile kindla soovituse esitada apellatsioonkaebus. Eesti kohtusüsteem on kolmeastmeline just selleks, et kõrgema astme kohtud saaksid korrigeerida madalama astme kohtute võimalikke vigu. Eestis on tühistatavate lahendite osakaal küllaltki suur. Edasikaebeõigus kuulub põhiseaduslike õiguste loetellu ja selle kasutamine on tavapärane."

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt