Glikman: soovitan kohtuotsuse edasi kaevata

20. juuni 2008, 16:57

Glikman Partnerite partneri ja vandeadvokaadi Leon Glikmani kommentaar tänasele Tallinna halduskohtu otsusele, kus jäeti rahuldama Oliver Kruuda juhitavate firmade Kalevi ja Rubla kaebus finantsinspektsiooni vastu.

"Tegemist ei ole AS-i Kalev avaliku teatega vaid advokaadi isikliku õigusliku seisukohaga. Olles tutvunud kohtuotsusega, andsin kliendile kindla soovituse esitada apellatsioonkaebus. Eesti kohtusüsteem on kolmeastmeline just selleks, et kõrgema astme kohtud saaksid korrigeerida madalama astme kohtute võimalikke vigu. Eestis on tühistatavate lahendite osakaal küllaltki suur. Edasikaebeõigus kuulub põhiseaduslike õiguste loetellu ja selle kasutamine on tavapärane."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. January 2009, 16:48

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing