Võidupüha paraadil marsivad 16 riigi sõdurid

Mariliis Pinn 23. juuni 2008, 08:31

23. juunil Tallinnas toimuval Võidupüha
paraadil marsib Eesti kaitseväe ja Kaitseliidu üksuste kõrval ka välisriikide
sõjavägede lipumeeskonnad 16 riigist.

Teiste seas on paraadile kutsutud Ameerika Ühendriikide armee ja merejalaväe esindajad USA Tallinna saatkonnast, Austria relvajõudude aukompanii lipumeeskond, Belgia mereväe lipumeeskond, Hispaania Põlise Kuningliku Rügemendi lipumeeskond, Hollandi Kuninglike Õhujõudude lipumeeskond, Itaalia armee lipumeeskond, Kreeka armeekorpuse „Bravo“ lipumeeskond, Leedu relvajõudude aukompanii lipumeeskond, Läti peastaabi pataljoni lipumeeskond, Poola relvajõudude esinduspataljoni lipumeeskond, Prantsuse armee lipumeeskond, Saksa 182. soomusjalaväepataljoni lipumeeskond, Soome Maakaitse Kõrgkooli lipumeeskond, Taani kolme väeliigi esindajate lipumeeskond ning Ühendkuningriigi Royal Anglian rügemendi lipumeeskond, teatas kaitseministeerium.

Iga lipumeeskond koosneb kolmest sõjaväelasest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. June 2008, 08:28
Otsi:

Ava täpsem otsing