Uudised

ÄP 30. juuni 2008, 00:00

Pindi Kinnisvara maakler Olav Leok soovitab ise ehitamise asemel osta valmis eramu, kuna turul valitseva ülepakkumise tõttu on valmislahendus soodsam. Ainuüksi Tallinnas ja Harjumaal pakutakse üle 4000 eramu, paaris- ja ridamajaboksi.

Juuni keskpaigast alates teevad kolm suuremat kinnisvaraarendajat - NCC Ehitus, Artig KV ja Kodumajagrupp - müügialast koostööd nelja arendusprojektiga Haaberstist Rannamõisani: Pärnaõue elurajoon Kakumäel, Hansuõue kortermajad ja Tiskre-Hansu ridamajad Tiskres ning samuti Merepiiga elurajoon Rannamõisas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:37

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing