IT-firma ostis pool portaalist arst.ee

Martin Hanson 02. juuli 2008, 00:00

Arst.ee perearstist omaniku Eero Merilinnu sõnul on Exactiga liitumise plussiks professionaalne IT-meeskond. "Arst.ee jätkab arendamist suundades, mida ei ole võimalik arendada ilma tugeva IT-toeta. On ainult aja küsimus, kui teised ilma vastava kogemuseta tegijad loobuvad ning pöörduvad pabertrükiste juurde tagasi," lisas Merilind.

50% arst.ee eest maksti Exacti juhi Lars-Erik Hioni ütlusel seitsmekohaline summa. Korraliku kasutajabaasiga portaalis näeb ta enda sõnul suurt kasvupotentsiaali. "Kvaliteetse eestikeelse online-terviseinfo ja -teenuste ning professionaalidele suunatud meditsiiniinfo nõudlus ületab praegu tugevalt pakkumist," sõnas Hion. Ka ei välistanud ta võimalust laieneda edaspidi lähiturgudele.

Ühe konkurendi, kliinik.ee omaniku Margus Punabi sõnul on just tema loodud ja hallatav portaal Eesti suurim meditsiinikoduleht. "Minul on primaarselt arstide ja patsientide vaheline suhtlus. Mina ei ole seda äri kunagi kasumi eesmärgil ajanud, tegemist on konkreetselt sotsiaasle alatooniga projektiga," sõnas ta.

Punab oli skeptiline suurte investeeringute tagasiteenimise suhtes meditsiiniinfoettevõtluses. "Loogiline muidugi on see, et mingil hetkel luuakse riiklik süsteem, mis võtab üle kogu praeguste portaalide töö," leidis ta.

Veebikeskkonna inimene.ee asutaja Evelin Aaviksoo ütles, et usub selle äri tulevikku. "Meil on meeletult suure infohulgaga haiguste register, mida on korduvalt ära tahetud osta, kuid millest meie pole loobunud," lisas ta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:37
    Otsi:

    Ava täpsem otsing