Hamilton teeb Reebokile reklaami

Mariliis Pinn 02. juuli 2008, 15:23

1.juulil Amsterdamis Reeboki Euroopa
peakontoris toimunud meediasündmusel kuulutati välja Reeboki ja vormeliäss Lewis
Hamiltoni mitmeaastane koostööleping.

Reebok esitles „Atleet vormelipiloodis“ projekti ja ajakirjanikud said haruldase võimaluse heita pilk Hamiltoni nõudlikule treeningrežiimile. Hamilton selgitas, kuidas Reeboki uus Smoothfit tootesari aitab tal treenida paremini kui kunagi varem.

„Lewis on ainulaadne, tõeline võitleja, kes suurepäraselt peegeldab Reeboki brändi vaimu,“ ütles Reeboki president Uli Becker. „Ta on isiksus, Reebok on bränd, mis rõhutab isikupära, nii spordis kui elus. Me julgustame inimesi tegema asju isikupärasel moel, just nagu Lewis.“

Reeboki poolt tellitud põhjalik uuring näitas, et võistluse ajal on Hamiltoni kardiovaskulaarsüsteem ülisuure pinge all, mis eeldab tugevat füüsilist treenitust. Lewise vererõhk tõuseb ja jääb tasemele, mis tekiks kui sõita vahetpidamata tund ja 50 minutit ameerika mägedel.

„Et olla tipp-piloot, peab teil olema erakordne südame treenitus ja lihasvastupidavus,“ ütles Hamilton. „Ma töötan väga kõvasti selle nimel, et olla maksimaalselt treenitud ja mul on väga täpne treeningrutiin, mis koosneb jooksust ning erilisest lihastreeningust. Kui Reebok rääkis mulle, kuidas Smoothfit saab mu treeningute tulemuslikkust parandada, olin ma väga huvitatud selle tehnoloogia katsetamisest.“

SmoothFit on unikaalne tehnoloogia, mille puhul on eemaldatud kõik õmblused ja liited jalanõudes ning rõivastuses, et vähendada hõõrdumist vastu jalgu ja keha. Ülimugav treeningriietus võimaldab kandjal treenida kauem kartmata marrastusi või nahaärritust.

Lewis Hamilton on värskeim spordistaar, kes on liitunud Reeboki tiimiga, kuhu juba kuuluvad korvpalli superstaarid Yao Ming ja Allen Iverson, FC Barcelona ründaja Thierry Henry, India kriketisensatsioonid MS Dhoni ja Rahul Dravid, tennisemängija Jelena Jankovic, NHLi täht Alexander Ovechkin ja legendaarne Rootsi seitsmevõistleja Carolina Klüft.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. July 2008, 15:21
Otsi:

Ava täpsem otsing