Sõõrumaa osalus Ikhor Investeeringutes kasvas

Mariliis Pinn 02. juuli 2008, 11:03

Ärimees Urmas Sõõrumaa firma U.S. Invest
suurendas oma osalust kinnisvarafirmas Ikhor Investeeringud.

„US Invest tõesti suurendas oma osalust Ikhor Investeeringutes 3% võrra. Tegemist on väiketehinguga, mis ei oma olulist mõju ei U.S. Investile ega Ikhor Investeeringutele,“ kommenteeris tehingut U.S. Investi juhatuse esimees Tarmo Tomak aripaev.ee-le.

Välismaal viibiv Urmas Sõõrumaa ei tea sellest enda sõnul midagi ja lisas, et ta juhtkonnal on volitus selliseid tehinguid teha.

Seni kuulusid lisaks suuromanik U.S. Investile Ikhor Investeeringute omanikeringi ka Gražvydas Zulanas 3%, Raimondas Bucys 3% ja Saulius Vincentas Tulevicius 4%. Kes täpselt leedukatest oma osaluse müüs, Tomak ei täpsustanud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. July 2008, 12:21
Otsi:

Ava täpsem otsing