62 inimest sai akna- ja uksefirmalt petta

Mariliis Pinn 03. juuli 2008, 08:06

Politsei esitas kuriteokahtluse akna- ja
uksefirma omanikule, kelle firma jättis 62 inimesele kauba saatmata, põhjustades
nii sadu tuhandeid kroone kahju.

Osaühingult Estmark Grupp aknaid ja uksi tellinud, kuid neist ilma jäänud inimesed elasid nii Tartu- kui Ida-Virumaal. Uurimisandmeil on kriminaalasjas 62 kannatanut, nende hulgas ka Estmark Grupile kaupa tarninud firmad. Kahjusumma on üle 800 000 krooni, ütles Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Marko Uibu SL Õhtulehele.

Politsei on firma juhatuse liikmele Markole esitanud kahtlustuse kelmuses ja selles, et ta juhatuse liikmena jättis pankrotiavalduse esitamata, kriminaalasi kohtueelse menetluse kokkuvõttega on saadetud Lõuna ringkonnaprokuratuuri ja selle kohtusse saatmine on otsustamisel

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. July 2008, 15:00
Otsi:

Ava täpsem otsing