Aaviksoo taandub firmajuhi kohalt

Katre Pilvinski 14. juuli 2008, 00:00

Aaviksoo kinnitas, et sai Rumeenias kinnisvaraprojektidesse, maavarade kaevandamisse ja ehitusmaterjalide tootmisesse investeerivas IPC Investmentis töötades palju kogemusi ja ei kahetse juhatusest lahkumise otsust. "Kolme aasta käigus olen palju õppinud," ütles endine EMT ja Norma juht.

Rumeenias alustati Aaviksoo sõnul õigel ajal ja seal on endiselt palju ahvatlevaid äritegemise võimalusi. "Kindlasti ei jää ka mina võimaluste suhtes ükskõikseks," märkis Aaviksoo.

Küsimusele, miks ta otsustas rahulikuma ja kodusema elustiili kasuks, vastas augustis 53. sünnipäeva tähitav Aaviksoo: "Passi tuleb ka vaadata." Investorina jätkab ta praeguse seisuga kõikides projektides.

Aaviksoo ütles, et majanduse jahenemine pole IPC Investmenti juhatusest tagasiastumise põhjuseks. "Sealsel (Rumeenia - toim) turul on nõudlust rohkem kui pakkumist. Nad on meist neli-viis aastat maas. Kuid igal pool ollakse praegu rahaga ettevaatlikum," rääkis ta.

Aaviksoo soovitas, et kes seiklusi ei karda, võib kindlasti välisturge proovida. "Eestlane saab välisturul hakkama küll," ütles ta ja lisas, et kui asju õigesti ajada.

IPC partneri Indrek Elhi sõnul on Aaviksoo teinud ära suure töö Rumeenia kui atraktiivse investeerimiskeskkonna tutvustamisel Eestis ja mujal. "Samas mõistan Peebu soovi anda rohkem aega iseendale ja oma hobidele ning edaspidi kaasa lüüa äritegevuses investori rollis," lausus Elhi.

Aaviksoo senised tööülesanded jaotatakse teiste juhatuse liikmete vahel, teatas grupp.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:38

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing