Erik Prozes • 13. juuli 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Eestlased saevad ennast maailma tippu

Eile lõppes Jänedal rahvusvaheline metsalangetajate treeninglaager, mille käigus valmistuti oktoobris Saksamaal toimuvateks raie maailmameistrivõistlusteks. MMil osalevad 30 riiki, igas meeskonnas on neli liiget. Kavas on viis ala: langetamine, saeketi vahetus, kombineeritud järkamine, täpsussaagimine ja laasimine. OÜ Valga Puu juhataja Andres Olesk on seitsmekordne Eesti meister ja meeskondlik maailmameister. Maailmameistri tiitlit ennustasid Soome kolleegid talle juba 10 aasta eest. "Me lähme kindlasti võtma sama kohta mis eelmine kord. Oleme valitsevad maailmameistrid ja sealt allapoole oleks ebaõnnestumine. Treenid, siis tahaks ikka mingit tunnustust ka saada. Mis niisama ikka rabeleda," võtab Olesk enne Jonseredi sae käimatõmbamist jutu kokku.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt