ÄP fototoimetus • 13. juuli 2008 • 2 min
Jaga lugu:

Üks küsimus: Kust hoiate kokku?

Toivo Asmer, Eleven Est OÜ juhatuse liige

Kokku peab hoidma iga kandi pealt. Võtame kas või autosõidud - enam ei sõideta niisama, sõidetakse ikka asja pärast. Reisides otsitakse ikka soodsaid pakkumisi ja häid sihtkohti. Ka toidulaual tuleb kokku hoida - otsid ikka allahindlusi ja vaatad, kust soodsamalt saab.

Heiki Tulk, OPR Konsultatsioonid OÜ tegevjuht

Hoian kokku igapäevaostudelt. Teen vähem hetkeemotsioonidel põhinevaid oste. Esmatarbekaupadelt hoian ka kokku - pole nii palju vaja. Auto sai välja vahetatud väiksema vastu, mis on ökonoomsem. Kuid muus osas ma kokku ei hoia.

Illimar Toom, ASi Toom Tekstiil tegevjuht

Elan tavalist normaalset elu vastavalt sissetulekule. Pole kunagi üle oma võimete elanud. Igat väikest detaili ei hakka mõõtma, ma pole suur kulutaja. Soovitan igaühel säästa 10 protsenti sissetulekust.

Kati Kusmin, ASi Kalev müügi- ja turundusdirektor

Ma arvan, et spetsiaalselt ma kokku ei hoia. Kuid minu tutvusringkonnas räägitakse sellest. Pigem säästetakse tarbimise poolelt ehk pole mõtet osta palju toitu ja seda ära visata.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt