East Capital omandas osaluse inkassofirmas Morgan Stout

14. juuli 2008, 15:33

East Capital Financials Fund omandas ligi
16 miljoni Eesti krooniga 33,33% osaluse võlgade sissenõudmisele
spetsialiseerunud ettevõttes Morgan Stout Venemaal.

Tehingu maksumus oli 1,02 miljonit eurot ehk pea 16 miljonit krooni, teataid ettevõtted ühispressiteates.

„Tunneme head meelt võimaluse üle investeerida noorde ettevõttesse, mis tegutseb väga kiirelt tõusval turul,” ütles Kestutis Sasnauskas, East Capital Private Equity tegevdirektor ja East Capital Grupi partner.

Morgan Stout’i juhtiv partner Dimitrios Somovidis sõnas, et koostöö East Capitaliga toetab ettevõtte laienemisplaanide elluviimist, toob firmasse uusi teadmisi ja muudab selle atraktiivsemaks investorite ja võlausaldajate jaoks.

Võlgade sissenõudmisettevõtte Morgan Stout (Morgan Stout LLC) asutasid 2007. aastal ettevõtjad, kes omavad mitmekülgset võlahalduse kogemust Euroopa finantsturgudel. Ettevõte tegutseb Venemaal ning pakub teenuseid nii juriidiliste kui ka eraisikute suunal. Morgan Stout peakontor asub Moskvas, harukontor tegutseb Peterburis ning lisaks on ettevõttel 16 regionaalset esindust.

East Capital on sõltumatu varahaldusettevõte, mis keskendub Ida-Euroopa finantsturgudele. East Capitali investeerimisstrateegia põhineb põhjalikel teadmistel ja turuanalüüsil ning ettevõtete külastamisel. Ettevõtte poolt hallatavate varade väärtus on ligikaudu 4,5 miljardit eurot. East Capitali investeeringud hõlmavad 29 riiki ja enam kui 400 miljonit inimest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. September 2008, 18:51
Otsi:

Ava täpsem otsing