FOTOD: kas märkad erinevust?

Mariliis Pinn 14. juuli 2008, 11:06

Automedia spioonid arvavad, et keegi ei
oleks märganud kergeid Ford Transiti uuendusi, kui autotootja ei oleks neid
iluvõrel ja põrkeraual varjata üritanud.

Õnneks ei varjanud nad muutusi liiga hoolikalt. Ka oli kapott katud must-valge kamuflaažiga, kui eksperdid ei suutnud seal ühtegi muutust tuvastada. Võib-olla on see vihje, et kapoti all on uus mootor peidus, kuid see on kahtlane, sest mootorivalik on päris uus. Ilukuuri läbinud Transit peaks välja tulema 2009. kevadel.

Automedia kaamerate ette jäi ka 2010. aastal USA turule jõudev Ford Transit Connect, mis läbib enne kerge ilukuuri, et rohkem ameeriklaste meele järele olla. Muudetud on iluvõret ja esipõrkerauda. Tõenäoliselt kohendatakse ka Euroopa versiooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. July 2008, 14:09
Otsi:

Ava täpsem otsing