Äriinimesed annetasid aiapeol kodututele 11 400 krooni

Mariliis Pinn 15. juuli 2008, 08:26

Briti-Eesti kaubanduskoda kutsus oma
liikmed Tallinna vanalinna luksusliku hotelli Schlössle hoovi, et tippkokk Tõnis
Siiguri barbecue ja parima Prantsuse veiniga suvise puhkusehooaja algust
tähistada.

Ülla ilme andis 70 külalisega sundimatu õhkkonnaga aiapeole Summer Evening Party (suveõhtupidu) heategevusloterii, mille tulud annetatakse päästearmee projektile « Back to Work» («Tagasi tööle»), kirjutas SL Õhtuleht. Loteriipilet maksis 100 krooni ning raha kogunes peo lõpuks 11 400 krooni, loteriil osalenute vahel loositi välja puhkusehooajaga ideaalselt passivaid auhindu, mille hulgas oli nii lennu- kui ka laevapileteid, majutuspakette, kinkekaarte.

«Eesmärk on aidata Eestis kodututel naasta tööturule ning alustada taas normaalset elu,» selgitab Briti-Eesti kaubanduskoja juhataja Agnes Aaslaid projekti ideed. Projekti toetab Briti-Eesti kaubanduskoda kogu aasta jooksul ja üleeilsel peol kogutu ei ole kaugeltki suurim summa, mis kodutute heaks annetatud jaanuaris kuulsa Šoti poeedi Robert Burnsi auks peetud suurejoonelisel õhtusöögil õnnestus kokku saada tervelt 72 600 krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. July 2008, 08:23
Otsi:

Ava täpsem otsing