Saar: ma ei loobu oma tööst

Mariliis Pinn 16. juuli 2008, 12:40

Sotsiaal- ja turu-uuringute firma Saar Poll
otsib tegevjuhti. Firma juhataja Andrus Saare sõnul on plaanis laieneda ja
olemasolevat potentsiaali efektiivsemat ära kasutada.

Saare sõnul on neil plaanis ettevõte pisut ümber struktureerida, et kasutada paremini potentsiaalseid olemasolevaid võimalusi ja laiendada oma tegevust.

„Kindlasti ei loobu ma oma tööst,“ kummutas Saar kindlalt kahtluse, et tegevjuhi näol otsib ta endale asendajat. „Oleks vaja teatud abi ja ülesandeid jagada,“ lisas ta. Uue juhi ülesannetesse kuulub CV Online's rippuva teate põhjal ettevõtte sisuline ja finantsjuhtimine.

„Eesmärk on muutuda efektiivsemaks. On teatud võimalused ja potentsiaalid, et laieneda. On mitmeid plaane,“ selgitas Saar tegevjuhi palkamise tagamaid.

Ka paljastas ta, et soov oli natuke testida tööjõuturgu ja vaadata, kas sellele kohale üldse sobivaid inimesi leidub. „Need avaldused, mis on tulnud, on natuke naljakad,“ viitas Saar sellele, et inimesed saadavad CVsid mõtlematult laiali.

„Suures ettevõttes saab, et teatud valdkonda ei tunne. Aga meie firmas nii ei saa. Sotsioloogia ja turu-uuringud ei ole selline valdkond, et uurid kolm päeva ja saad aru, mis toimub,“ selgitas ta. Siiski on Saare sõnul paljude avalduste seas paar tõsiseltvõetavat kandidaati.

„Meil on ärijuhte palju, spetsialiste vähe. Tegevjuhti on kergem leida kui sotsioloogi,“ tõi ta välja üldisema probleemi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. July 2008, 18:35
Otsi:

Ava täpsem otsing