Kriis: mina spämmi kustutada ei viitsi

Agnes Ojala 22. juuli 2008, 13:19

Kuigi rämpspost levib järjest
järjekindlamalt ja suuremates mahtudes, ei valmista see aripaev.ee
päevaküsimusele vastanuile siiski ületamatut peavalu.

„Jätan spämmi lihtsalt lugemata. Eks neid on kindlasti palju ja spämm on selgelt saanud tööd häirivaks asjaks, aga mina neid kustutada ei viitsi. Nopin lihtsalt vajalikud meilid vahelt välja,“ vastas tänasele aripaev.ee päevaküsimusele „Kui kaua aega kulutate puhkuselt naastes spämmi kustutamisele?“ Eesti Tööandjate Keskliidu juht Tarmo Kriis.

Tema sõnul aitab rämpskirjade vastu ka filtrite kasutamine.

Samale viitas ka Harju Elektri juht Andres Allikmäe. „Ma arvan, et kustutan selle (spämmi – toim) jooksvalt iga 4-5 päeva tagant ära. Suuremat tühjendamist ei ole, lisaks on meil ka head filtrid, mis spämmi postkasti ei lase,“ selgitas ta.

Bauhaus OÜ juhatuse liige Marek Joon ütles, et soovimatud kirjad ei valmista talle liiga suurt muret. „Ma pole veel puhanud, aga vaevalt et tagasi tulles neid pikalt kustutama pean. Nii hull olukord ei ole,“ sõnas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. July 2008, 17:13
Otsi:

Ava täpsem otsing