Hansabank Markets: Baltika tugev müük peaks jätkuma

24. juuli 2008, 13:50

Hansabank Marketsi analüütik Pavel Lupandin
kirjutas Baltika teise kvartali majandusaruande kohta kiiranalüüsis,
et vaatamata varasemalt avaldatud müügituludele kuude lõikes
oli tugev pööre kasumi kasvule meeldiv üllatus.


„Poola, Ukraina ja Venemaa jaekaubanduse turgudelt teenitud kasumit ootas Hansabank Markets alles käesoleva aasta lõpuks, mis on erinev aga täna avaldatud teise kvartali tulemustest,“ kirjutas Lupandin. Seda peab Lupandin tulemustest kõige olulisemaks, sest nimetatud turgudel ületas müügikasv 20 protsendi piiri.

Samuti pidas Lupandin oluliseks, et Venemaal ja Ukrainas on suudetud poodide käibeid ja müügiefektiivsust suurendada, mida toetasid kahtlemata tugevad brändid.

Üheks proovikiviks saab analüütiku hinnangul sel aastal veel edasine laienemistegevus, kuigi poodide avamised on mõneti pidurdunud, mistõttu ei peaks see müügiefektiivsusele nii palju mõju avaldama kui eelmisel aastal.

„Baltika tugevad müüginumbrid nii Venemaal kui Ukrainas peaksid jätkuma ka aasta teises pooles, mis peaks kogu aasta lõpptulemusele hästi mõjuma,“ märkis Lupandin kiirteates. Hansabank Marketsi aktsiasoovitus ja hinnasiht on ülevaatamisel.
Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. July 2008, 13:46
Otsi:

Ava täpsem otsing