Hollywoodis teenib enim töökas Will Smith

24. juuli 2008, 12:00

Mehi peetakse usaldusväärsemateks
filmistaarideks ja ühtlasi ka usinamateks kinokülastajateks. Seetõttu pole
üllatus, et mehed teenivad Hollywoodi avarustes suuremat palka. Enim saab raha
näitleja Will Smith.

Juhtivaimad kinolina vallutajad mehed viisid 2007. aasta juunist 2008. aasta juunini koju 487 miljonit dollarit ehk 4,8 miljardit Eesti krooni, samal ajal kui nendega võistlevad naised said noosiks vaid 244,5 miljonit dollarit ehk 2, 43 miljardit Eesti krooni, kirjutas Forbes.

Hollywoodi paremini tasustatud näitlejate edetabelit juhib Will Smith, kes kandis aastaga oma pangakontole juurde 80 miljonit dollarit ehk 795, 2 miljonit Eesti koorni. Samas nimetatakse teda tihti kõige kõvemini töötavaks meheks Hollywoodis.

Teisele kohale maandus auväärne Kariibi mere piraatidest tuntud Jonny Depp, näitleja kelle sissetulek kõlgub kaubandusliku töö ja rohkem kunstilise piiril, suutes siiski kokku ajada 72 miljonit dollarit aastas ehk veidi üle 715 miljoni Eesti krooni.

Auväärsele kolmandale kohale maandus 55 miljonit dollarit (veidi üle 546 miljonit Eesti krooni) teeniv Eddie Murphy, kes jõudis sinna tänu mitmetele nn peresõbralikele hittfilmidele.

Titanicu staar Leonardo DiCaprio on topp viiest välja kukkunud, teenides aastas 45 miljonit dollarit (veidi üle 447 miljoni Eesti krooni). Teda iseloomustatakse kui unikaalset staari kes suudab isegi täiskasvanute draamafilmides, millele kehtestatud vanusepiirang limiteerib suuri kassanumbreid, teenida 20 miljonit dollarit.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. July 2008, 11:57
Otsi:

Ava täpsem otsing