Üle ootuste palju korralikke

Anu Jõgi 28. juuli 2008, 00:00

Eestimaal ringi matkates jääb mulje, et inimesed püüavad endast puhta looduse maha jätta, olgu see siis viimaste aastate prügikoristuskampaaniate tulemus või kaasasündinud korralikkus. Kuhu iganes RMK on prügikasti metsa alla pannud, seal see ka täis on. Tõsi, ka kastide ümbrus on prügi täis, osa asju on puu külge lausa kinni seotud, et tuul neid laiali ei veaks. Järgmistel aastatel tuleb RMK-l ilmselt prügi äraveoks rohkem raha ja inimesi palgata. Jääb mulje, et nii paljude korralike matkasellide arv ületab prognoose.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:39

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing