FOTOD: Eesti Post avas vanalinnas esinduspoe

28. juuli 2008, 13:28

Eesti Post avas Tallinnas Viru tänaval uue
kaasaegse postipoe.

Postipoes pakutakse postiteenuseid ja kaupu, mis pakuvad huvi nii eestimaalastele kui ka vanalinna külastavatele turistidele. Turistidele ja muidu huvilistele pakub postipood suurt valikut postkaarte ja suurepärast võimalust lähedastele või sõpradele saata üllatustervitus jalutuskäigult kaunist Tallinna vanalinnast.

Postipoe seinale paigaldatav kirjakast on ajaloolise kujundusega, millesarnane avati tänavu ka Kadrioru pargis. Esimesed kirjakastid paigaldati Tallinna Raekoja juurde ja Kadriorgu juba 1864. aastal, mis ajast pärineb ka ajaloolise kirjakasti kujundus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. July 2008, 13:28
Otsi:

Ava täpsem otsing