Ratnik: meil on kõik arved makstud

29. juuli 2008, 16:17

Estonian Celli juhatuse liikme Riia Ratniku
sõnul on nende ettevõttel erinevalt Kehra paberivabrikust Eesti Energiale kõik
arved tasutud.

„Meil on Eesti Energia arved kenasti tasutud ja energiat on,“ märkis Ratnik küsimuse peale, kuidas on Estonian Cellil arvete tasumisega Eesti Energiale.

Kehra paberivabrikul on tänase seisuga 4,3 miljoniline võlg Eesti Energia ees. Eesti Energia pressiesindaja Iveri Marukashvili sõnul on ka teisi võlglasi, kuid kellegi teise seis pole nii kriitiline kui Kehra paberivabriku oma.

Mis võis Kehra paberivabrikule raskused tuua? „Meil täiesti erinevad tehnoloogiad, nii ei saa üldse paralleele tuua. Meil on mehaanilise tselluloosi tehas ja me tarvitame mitmeid-mitmeid kordi rohkem energiat kui Kehra tehas,“ lisas Ratnik.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. July 2008, 17:32
Otsi:

Ava täpsem otsing