Avalöök Järvide dünastialt

Christel Karits 01. august 2008, 00:00

"Eesti kontekstis on see seniolematu sündmus," tõdeb Leigo järvemuusika meediajuht Priit Pruul. Ta lisab, et kuna laval on kolme põlvkonna esindajad, siis on kavas kindlasti midagi igale maitsele, sest noored ei mängi vanematega sama rasket repertuaari. "Kuuleb uut ja huvitavat ning ka tuntumaid vanemaid teoseid," avab Pruul.

Kontserdi "Järvid Leigo järvedel" esimeses osas algusega kell 17 esinevad Martin Järvi (viiul), Madis Järvi (vioola), Mihkel Järvi (klaver), Miina Järvi (viiul), Marius Järvi (tšello), Mari Järvi (klaver), Teet Järvi (tšello), Maarika Järvi (flööt), Tanja Järvi (viiul), Hayley Järvi (pikoloflööt) ja kammerorkester.

Kõlavad Bachi Brandenburgi kontsert nr 4, Vivaldi pikoloflöödi kontsert ning Mozarti, Vivaldi, Piazolla jt looming.

Teises osas tulevad Neeme, Paavo ja Kristjan Järvi dirigeerimisel ettekandele Griegi "Peer Gynti" süit nr 1, Saint Saensi sümfooniline poeem "Dance Macabre", Sisaski "Leoniidid" ja Brahmsi "Saksa reekviem".

Esinevad Läti Rahvuslik Sümfooniorkester, segakoor Latvija, orelil Aare-Paul Lattik, solistid Pille Lill ja Atlan Karp.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:55

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing