Christel Karits • 31. juuli 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Avalöök Järvide dünastialt

"Eesti kontekstis on see seniolematu sündmus," tõdeb Leigo järvemuusika meediajuht Priit Pruul. Ta lisab, et kuna laval on kolme põlvkonna esindajad, siis on kavas kindlasti midagi igale maitsele, sest noored ei mängi vanematega sama rasket repertuaari. "Kuuleb uut ja huvitavat ning ka tuntumaid vanemaid teoseid," avab Pruul.

Kontserdi "Järvid Leigo järvedel" esimeses osas algusega kell 17 esinevad Martin Järvi (viiul), Madis Järvi (vioola), Mihkel Järvi (klaver), Miina Järvi (viiul), Marius Järvi (tšello), Mari Järvi (klaver), Teet Järvi (tšello), Maarika Järvi (flööt), Tanja Järvi (viiul), Hayley Järvi (pikoloflööt) ja kammerorkester.

Kõlavad Bachi Brandenburgi kontsert nr 4, Vivaldi pikoloflöödi kontsert ning Mozarti, Vivaldi, Piazolla jt looming.

Teises osas tulevad Neeme, Paavo ja Kristjan Järvi dirigeerimisel ettekandele Griegi "Peer Gynti" süit nr 1, Saint Saensi sümfooniline poeem "Dance Macabre", Sisaski "Leoniidid" ja Brahmsi "Saksa reekviem".

Esinevad Läti Rahvuslik Sümfooniorkester, segakoor Latvija, orelil Aare-Paul Lattik, solistid Pille Lill ja Atlan Karp.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt