Christel Karits • 31. juuli 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Kiired autod, erootika ja 100% klubi

Eesti suurimal autode tuning-show'l võistlevad Eesti karikasarja III etapi tiitlile kokku 70 osalejat Eestist, Soomest ja Rootsist.

"Dragrace'il esinevad nii seest kui ka väljast ümber ehitatud kiirendusautod, millega pole lubatud tavateedel sõita," tutvustab Airport Jami meediajuht Reno Hekkonens. "Tehaseautodest mitu korda võimsamaks muudetud mootoriga kiirendusautod võistlevad hästi säilinud Kiltsi lennuvälja kiirendusrajal, mis vanasti teenis Eesti NSV suurimat Nõukogude lennuväebaasi."

Kolmandat aastat toimuv Airport Jam toob aga Kiltsi lennuvälja hiiglaslikul territooriumil toimuvale suvepeole kokku Euroopas praegu kuumimad klubimuusika suurnimed ja lisaks maailmakuulsa staar-DJ Yoiji Jaapanist.

"Peale Yoiji on tulijate hulgas sellised tuntud klubimuusika tegijad nagu Bart B More, Marco V, Johan Gielen ja paljud teised. Pealaval astuvad veel üles mainekas hardstyle'i lipulaev Daniele Mondello Itaaliast, hardtrance'i DJ-duo KAMUI Saksamaalt, Hollandi electro-staar Phonk D'or ning Airport Jami resident-DJ Choose Taanist," loetleb Hekkonens.

DJ-paraad leiab aset kümnel tuhandel ruutmeetril, viiel laval, kahel lennurajal ning mitmetes teema-angaarides.

Üks viiest sõjalennukite angaarist muudetakse striptiisialaks, kus mõlemal festivaliööl toimuvad professionaalsed erootikaprogrammid. Teistes endisaegsetes sõjalennukite angaarides ehitatakse üles drum'n'bass'i lava, Chill Lounge ning DJ Club ja Tuning Hitz Arena. Viimases saavad soovijad kogenud DJde juhatamisel kätt proovida plaadikeerutajana.

Festivalil teevad etteaste Eesti parimad trummi- ja tule-show artistid.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt