Christel Karits • 31. juuli 2008 • 2 min
Jaga lugu:

Logistika + ja -

Taas on nädalavahetus, mil soovin, et mul oleks võime liikuda ülehelikiirusel või et saaksin jagada end tükkideks ja need erinevatesse kohtadesse elamusi koguma saata, et siis suurepärane tervik, mida saabuv nädalavahetus kultuurisündmuste poolest pakub, endasse talletada.

Leigo, Haapsalu, Kuressaare, Kohila ja siis veel Põltsamaa, Pärnu ja hulk teisi armsaid Eestimaa paiku pakuvad hulgaliselt nii süvakultuuri kui ka kvaliteetset kergemat meelelahutust, millest tänases Puhkepäevas suutsime tuua teieni vaid killukese. Lihtsalt kõik ei mahtunud lehe külgedele ära.

Kas ka sündmuste korraldajad piisavalt rõõmu tunda saavad, selgub mõne aja pärast.

Rääkisin ühega neist telefonitsi ja selgus, et tegelikult on viimasel ajal päris keeruline millegi väga ainulaadsega välja tulla, sest artistid, ka välismaised, kipuvad kinni haarama igast pakutud esinemisvõimalusest. Loogiline.

Nii ei pruugi pealiskaudsemal otsustamisel teha vahet, et esineja nimi on küll sama, kuid kava sisu hoopis teine. Sel nädalavahetusel on täiesti erinevatel üritustel osalemas näiteks Chalice ja Koit Toome. Milleks sõita teise Eesti otsa, kui esineja koju kätte tuuakse? Ootamatult mõjus aga ühe ürituse korraldajale teade, et Rootsi bänd, mille ta festivalile tellis, ei saanud õigeks ajaks lennupiletit. Seega otsustas bänd tulla varem ning nüüd jõuab see enne veel kolmes kohas esineda.

Publik võidab, kuid selle korraldaja pingutused võivad kroonida hoopis teiste edu.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt