Pärnut küttis Jamaica päike

Karl-J. Karits 01. august 2008, 00:00

Pärnu vallikäärus esines läinud reedel Jamaicalt pärit noor reggae-kuningas Sean Kingston.

Saabumise eel oli komeedina reggae-taevasse tõusnud 18aastane Sean lubanud, et tema ülesastumine tuleb hullumeelselt vägev ja positiivne, kuna tema laulud räägivad ainult ilusatest asjadest. Kohaletulnud ei pidanud ses osas pettuma - kontserdil kõlasidki tuntud hitid nagu "Beautiful Girls" ja "Me love".

Kuigi staar jäi lavale jõudmisega umbes pool tundi hiljaks, ei suutnud see valdavalt küll teismelise eas publiku suurepärast suvemeeleolu kõigutada. Ei teagi, kas see oli esimeste tõeliste rannailmade või rahvast soojendanud DJde, Lowry ja show-tantsijate teene. Kohal olid fännid nii Eestist kui ka välismaalt. Keegi lehvitas Jamaica lippu.

Kahjuks esines Sean King-ston vaid 45 minutit, mis mõistagi jäi tema muusika austajatele väheks. Sean jättis oma fännid ilma ka lisaloost. Täpselt kell 23 pandi tuled põlema, millega anti mõista, et publikul on aeg lahkuda. Soovijad võisid vaikselt istudes nautida viimast drinki, kuni turvamehed neil viisakalt lahkuda palusid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:55

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing