Algab piirijaama ehitus

ÄP 04. august 2008, 00:00

Koidula raudteepiirijaama esimese ehitushanke võitis ASi Aspi, ASi Eesti Ehitus ja ASi Teede REV-2 ühispakkumine. Tänavu augustist kuni 2010. detsembrini tehakse mullatöid, ehitatakse neli uut ja remonditakse kolm silda, ehitatakse truupe, teid ja platse, neli alajaama, vee- ja välisvalgustus. Samuti rajatakse drenaaž, kanalisatsioon ja puhastusseadmed. Tööd maksavad pisut üle 330 miljoni krooni. 2011. aastal valmiv piirijaam loob uue transpordikoridori Peterburist Lätti ja Kaliningradi. Lisaks ühendab jaam Valga ja Tartu raudteed Eestis.

Ehitatakse ka jaamahoone, laohoone ning vagunite remondihoone. Kokku maksab jaam umbes miljard krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing