ÄP fototoimetus • 3. august 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Algab piirijaama ehitus

Koidula raudteepiirijaama esimese ehitushanke võitis ASi Aspi, ASi Eesti Ehitus ja ASi Teede REV-2 ühispakkumine. Tänavu augustist kuni 2010. detsembrini tehakse mullatöid, ehitatakse neli uut ja remonditakse kolm silda, ehitatakse truupe, teid ja platse, neli alajaama, vee- ja välisvalgustus. Samuti rajatakse drenaaž, kanalisatsioon ja puhastusseadmed. Tööd maksavad pisut üle 330 miljoni krooni. 2011. aastal valmiv piirijaam loob uue transpordikoridori Peterburist Lätti ja Kaliningradi. Lisaks ühendab jaam Valga ja Tartu raudteed Eestis.

Ehitatakse ka jaamahoone, laohoone ning vagunite remondihoone. Kokku maksab jaam umbes miljard krooni.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt