Teet Reier • 3. august 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Hiiumaa palkonnike maksab miljoneid

Just nõnda see on. Näitasin müügikuulutuse juurde lisatud pilte ühele tuttavale ja pärisin, et mis tema arvates selline majadekogum maksta võiks. Tema pakkumised algasid viiest miljonist ja kahekümne viieni jõudes arvas ta, et ma lihtsalt lollitan teda selle hinnaga.

Aga pole siin miskit lollitada. Ühe valmis ja teise poolelioleva palkmaja, vana kõrvalhoone ja veel nipet-näpet asjade eest küsitakse kokku nelikümmend miljonit krooni. Muidugi unustasin lisada, et kogu kupatuse juurde käib ka merevaade ning isiklik rand.

Eks tundunuks mullegi see hind üpris uskumatu, kui kuulutuste reas sammuke eespool poleks leidunud palkmaja, mille eest vaid seitse miljonit vähem sooviti saada. Nii et tuleb tunnistada: Hiiumaa kinnisvara väärtus on vahepeal tuntavalt kerkinud. No vähemalt selles osas, mis hinnasoovidesse puutub. Kas isikliku ranna ja merevaate eest ollakse ka tegelikult valmis nii palju maksma, on juba iseasi.

Kuigi, mis seal salata, eks meie saared ole jõukamale maja- või krundiotsijale paras maiuspala.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt