Käsiraamatu uus lisa tulekul

ÄP 04. august 2008, 00:00

13. augustil ilmub järjekordne Äripäeva Logistika käsiraamatu" lisa - nr 22. Seekord uueneb käsiraamatu peatükk "Kaupade transportimine tolli kontrolli all". Uued teemad käsitlevad volitatud ettevõtja ja selle staatuse andmise tingimusi ning vastavat sertifikaati. Samuti tuleb juttu volitatud ettevõtja soodustustest (millistele tollieeskirjades ette nähtud lihtsustustele ning turvalisuse- ja julgeolekualase tollikontrolli hõlbustustele võib loota). Millistele kriteeriumitele peab ettevõte vastama, et volitatud ettevõtjaks saada ja millised volitatud ettevõtja sertifikaadid üldse olemas on. Sedakorda on käsiraamatut täiendanud AS Schenkeri tootearendusjuht Tõnis Hintsov ja rahandusministeeriumi maksupoliitika osakonna juhataja asetäitja Marek Uusküla.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing