ÄP fototoimetus • 3. august 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Käsiraamatu uus lisa tulekul

13. augustil ilmub järjekordne Äripäeva Logistika käsiraamatu" lisa - nr 22. Seekord uueneb käsiraamatu peatükk "Kaupade transportimine tolli kontrolli all". Uued teemad käsitlevad volitatud ettevõtja ja selle staatuse andmise tingimusi ning vastavat sertifikaati. Samuti tuleb juttu volitatud ettevõtja soodustustest (millistele tollieeskirjades ette nähtud lihtsustustele ning turvalisuse- ja julgeolekualase tollikontrolli hõlbustustele võib loota). Millistele kriteeriumitele peab ettevõte vastama, et volitatud ettevõtjaks saada ja millised volitatud ettevõtja sertifikaadid üldse olemas on. Sedakorda on käsiraamatut täiendanud AS Schenkeri tootearendusjuht Tõnis Hintsov ja rahandusministeeriumi maksupoliitika osakonna juhataja asetäitja Marek Uusküla.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt