Kastiks vormitud maja mäekünkal

Urmas Oja 04. august 2008, 00:00

Mäekünkale maandunud objekt on saanud oma vaate dominandiks. Arhitektide kolmik on selle 320ruutmeetrise maja projekteerimisel pidanud olulisimaks lihtsust ja neomodernistlikku pragmaatilisust, jättes puhtesteetilise retoorika tagaplaanile.

Maja kandekonstruktsiooni moodustavad 13 tööstuslikku metallelementi, välisviimistlus koosneb nii puidust kui ka betoonist, jätkates majas loodusliku ja tehisliku kõrvutamist. Hoone mõjub kokkuvõttes millegi elamu ja kindluse vahepealsena.

Siseruumide kargesse minimalismi on toodud hubast soojust parkettpõrandaga. Oma konkreetsuses mõjub maja nagu mingi avaldus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:48

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing