Tuim eesti mats

Katre Koit 04. august 2008, 00:00

Kakumäel rulluisutamas käies juhtub ikka, et selja taha ilmuvad kummide sahinal vaiksed jalgratturid. Algaja rullajana kogen sageli reaalseid kokkupõrkeolukordi. Välismaised rattaturistid hoiatavad teisi oma lähenemisest kella helistamisega.

Teine episood, trammis. Siseneb välismaine pere, kellel võtab aega, et piletisüsteemist sotti saada. Raha pihus, koputab isa trammijuhi uksele ja avab selle. Sõimav juht rebib ukse pauguga kinni: sõidu ajal pileteid ei müüda. Kohalik reisija ei pilguta intsidendi peale silmagi. Hoolimatus on rutiin.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing