ÄP fototoimetus • 3. august 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Üks küsimus: Kas teie töötajate sissetulekud on langenud?

Allan Kaldoja, Silberauto Mercedes-Benzi sõiduautode Eesti müügijuht

Kuna müügimeeste palk on seotud kasumiga, mis nad firmale teenivad, ning pea kogu Eesti müügisektori mahud ja katted on sel aastal langenud, kajastub see loomulikult palkades. Silberauto hoiab müügimeeste head meelestatust preemiakampaaniate ja müügivõistlustega.

Ragnar Everest, 1Partner Kinnisvara arendusjuht

Kuna meie ettevõttes on töötajatel valdavalt tulemuspalk, siis kinnitan, et müüginumbrite langemine võib tõepoolest tähendada palganumbri langemist. Teiselt poolt pean nentima, et headel maakleritel on käed-jalad jätkuvalt tööd täis, millega tagatakse korralik palk.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt