Üks küsimus: Kas teie töötajate sissetulekud on langenud?

ÄP 04. august 2008, 00:00

Allan Kaldoja, Silberauto Mercedes-Benzi sõiduautode Eesti müügijuht
Kuna müügimeeste palk on seotud kasumiga, mis nad firmale teenivad, ning pea kogu Eesti müügisektori mahud ja katted on sel aastal langenud, kajastub see loomulikult palkades. Silberauto hoiab müügimeeste head meelestatust preemiakampaaniate ja müügivõistlustega.

Ragnar Everest, 1Partner Kinnisvara arendusjuht
Kuna meie ettevõttes on töötajatel valdavalt tulemuspalk, siis kinnitan, et müüginumbrite langemine võib tõepoolest tähendada palganumbri langemist. Teiselt poolt pean nentima, et headel maakleritel on käed-jalad jätkuvalt tööd täis, millega tagatakse korralik palk.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing