Fotod: Jaguar XK - kena kiisu

05. august 2008, 16:55

Näib nii, et Jaguaripuuri võtmed on India
ettevõtte Tata käes kindlalt hoiul: Jaguar XK uuendatud mudel peaks debüteerima
Pariisi motonäitusel käesoleva aasta novembris, aga Automedia spioonifotograafid
said ülesvõtted mudeli testimiselt Suurbritannias.

Uus auto, millel on mitmeid uusi disaini- ja tehnika poolt puudutavaid lahendusi, saabub müüki tuleva aasta alguses. Väliste muudatuste seas torkab silma uus esipõrkeraud koos tulede alla paigutatud õhuvõtuavadega, uue disainiga tagapõrkeraud ja LED-tagatuled. Uuendused võetakse kasutusele kogu mudeliperekonnas, kaasa arvatud XKR ning tõenäoliselt ka tippmudelil XKR-R, mis peaks valmima järgmisel aastal.

Kõige värskem uuendus on kupeeversiooni katusel asuv haiuime kujuga antenn, varasematel mudelitel oli kas teleskoop- või siis tagaspoilerisse integreeritud antenn. Mootorivalik eriti ei muutu, küll aga saab mudel jäigema vedrustuse ja parema rooliseade. Auto sisemuses troonib Jaguari uue ülekande kasutajaliides, mis on võetud XF sedaanilt.

Tõlkis Sven Tallo.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. November 2009, 09:50

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing