Haabersti Maja piinleb võlavõrgus

06. august 2008, 16:21

Kinnisvarafirmat Haabersti Maja ASi
piiravad arvukad võlausaldajad, kes on tähtajast üle lastud summad
ridamisi avaldanud maksehäirete registris.

Krediidiinfo vahendusel on näha, et alates märtsist võlgneb Haabersti Maja AS nii pangalaenu kui liisingumakseid. Maksehäired jäävad 5 000 ja miljoni krooni vahele.

Lisaks nõuavad klientide raha inkassofirmad Intrum Justitia, Julianuse Inkasso Agentuur ja Incure Inkasso Agentuur ning maksetähtaja on ületanud Alexela Oili ning Eesti Soojustuskeskuse saadetud arved.

1995. aastal loodud ja siiani edukalt tegutsenud Haabersti Maja ASi maksuvõlg ulatub 320 000 kroonini.

Haabersti Maja on aastate jooksul arendanud mitmeid kinnisvaraprojekte ning tegelenud kinnisvaramaaklerite ja -hindajate koolitusega omanimelises kinnisvarakoolis. Mullu kuivas Haabersti Maja müügitulu tunamulluselt 14,8 miljonilt kroonilt 6,9 miljoni kroonini ja kasum 9,8 miljonilt 1,4 miljoni kroonini.

Heldur Nermanile ja Ronald Nermanile kuuluva Haabersti Maja esindused asuvad Tallinna kõrval ka Tartus, Pärnus, Jõhvis, Viljandis ja Rakveres. Möödunud aastal töötas ettevõttes keskmiselt 51 töötajat.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. August 2008, 17:18
Otsi:

Ava täpsem otsing