Mihkelson: riigikogu võiks olla kogu aeg külastajatele avatud

06. august 2008, 18:52

Riigikogu liige Marko Mihkelson leiab, et
Riigikogu võiks olla külastajatele kogu aeg avatud.

Oma tänases ajaveebi postituses arutles Mihkelson Eesti parlamendi avatuse ja ligipääsetavuse üle, leides, et kuigi aastas külastab Riigikogu mitu tuhat inimest siis vabalt kõigile on viimane avatud ainult ühel päeval aprillis. Tavaliselt on Riigikogu külastajateks eelnevalt kokku lepitud rühmad ning lihtsalt tänavalt tulles ei ole võimalik parlamenti uudistama tulla.

Riigikogu külastamine võiks olla nii kohalikule inimesele kuid eriti turistile huvitavaks sihtkohaks. Kui seal oleks veel olemas ka vastavad ekspositsioonid nii lossi kui parlamendi enda ajaloost siis koos võimalusega ronida üles Pika Hermanni torni annaks see kindlasti lisandväärtust Eesti külastamisele, mõtiskleb Mihkelson.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. August 2008, 19:18
Otsi:

Ava täpsem otsing