iPhone 3G jõuab Eestisse

06. august 2008, 13:51

EMT ja TeliaSonera alustavad iPhone 3G
müüki Eestis 22. augustil. Osta saab seda kõigist EMT esindustest üle Eesti.

iPhone 3G on põhimõtteliselt esimese põlvkonna iPhone edasiarendus ning võimaldab senise iPhonega võrreldes kasutada 3G võrgus olenevalt asukohast kuni kaks korda kiiremat andmesidet. Lisaks on uuel tootel ka sisse ehitatud GPS asukohapõhiste teenuste jaoks ja uuem tarkvara, mis toetab ka Microsoft Exhange ActiveSync`i.

“iPhone 3G pakkumine on meie järgmine strateegiline samm mobiilse andmeside turu arendamisel ja tugevdab meie turupositsiooni Põhjamaades ja Baltikumis,” rääkis Eesti Telekomi suuromaniku TeliaSonera mobiilivaldkonna president Kenneth Karlberg.

Samuti avaldas oma rahulolu uue iPhone turule toomisega ka EMT peadirektor Valdo Kalm, sõnades, et see aitab kinnitada klientidele antud lubadusi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. August 2008, 10:57
Otsi:

Ava täpsem otsing